Holmen Motorservice AS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Bilreservedeler

featured image

Reservedeler med Bosch-garantert kvalitet

Bosch har oppfunnet nesten halve bilen din. Mye av teknologien som er montert i bilen når den forlater fabrikken, kommer fra Bosch’ utviklingsavdelinger. Som del av Bosch Car Service bruker vi bare reservedeler med Bosch-garantert kvalitet. Det innebærer at du får samme kvalitet som på merkeverkstedet.

Bosch produserer reservedeler innenfor en mengde kategorier.
Vil du sjekke sortimentet, kan du besøke Bosch’ side for bildeler. 


Holmen Motorservice AS – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!